Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zapowiedz] Kanciata-Dolina [ full Survival] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [100 slotów] [serwer:Dedykowany]

Sebawp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: Kanciata-Dolina

IP serwera: Kanciata-dolina.pl

P.png

Rodzaj Serwera: Survival

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 100

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Wersja mc: 1.3.1

Pluginy: Mcmmo,Premision,Authme,Wordguard,Anticheat

Załoga: Sebawp,Amormc,Jamjestten,Loordu,Mala90

D.png

Obraz.png

Witajcie od jutra startuje nasz serwer full survival który będzie dostępny dla 100 graczy. Użytkownicy którzy będą chętni zakupić rangi zapraszamy do tematu rangi-cennik.Na serwerze aktualnie nie znajdują się żadne dodatkowe pluginy oprócz permisionex , wordledit, mcmmo oraz wordguard i authme,anticheat. Chcielibyśmy zaprosić was również do wspólnej rozmowy na ?teamspeak3? jak i do udzielania się na forum.Życzymy dobrej i bez lagowej gry.

Strona:Kanciata-dolina.pl

Forum: Forum.kanciata-dolina.pl

ts: Podany na stronie,forum i serwie

Opublikowano

zero cuboidow ? jesli tak to mam nadzieje ze nie bedzie griferow ;P

szkoda ze pvp jest ;/ przyjdzie pare osob na x rayu zrobi set diax i kazdego bd dedac ,,, ;/

Opublikowano

zero cuboidow ? jesli tak to mam nadzieje ze nie bedzie griferow ;P

szkoda ze pvp jest ;/ przyjdzie pare osob na x rayu zrobi set diax i kazdego bd dedac ,,, ;/

Mysle jednak ze bedzie cos typu anty x-rey :)
Opublikowano

Nareszcie ! Normalna administracja, wystarczające pluginy... Epickie survi się szykuje :3 Czekam niecierpliwie na start :> Zobaczymy jak to będzie, ale po administracji spodziewam się mega serwera :>

Opublikowano

oczywiście antyxray dogramy , cuboidy hmm ale po co ? nie lepiej tak na spontanie z dreszczykiem emocji ? grieferow tez załatwimy :P A my dopilnujemy aby gra była na poziomie bez chamstwa,buractwa i innych czynów społeczno-fizyczno-psychiczno hahaha nie wiem co dalej wymyślić no ale będzie fajnie :D Pozdrawiam

Opublikowano

No gra mogła by być ok bez cuboidów ale ze 100 slotowym serwerem będzie naprawdę ciężko ale ludzie survival to survival :D A dokładnie o jakiej godzinie rusza sewer bo nie wiem czy ma sens iść spać :D I przydał by się jakiś Team-Speak serwera :) Może dla gildii :D

@EDIT

Jeśli ktoś będzie grał na serwerze proszę o priv i się zgadamy i może pogramy we 2-3 a może odrazu jakaś gildia albo nie koniecznie jakaś może po prostu ekipa ;) Która będzie razem grała ! Ja zawszę chętny w razie czego PW ! :D

PS.Widzę że TS jednak jest ;) Przepraszam mój błąd ;D

Błąd w poscie

strona serwera

Kanciata-dolina.pl a nie

Kanciata-dolna.pl

Popraw ;P

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Fajnie się zaopwiada. ;)

Tylko ciekawe czy się opłaci. Nie żeby jutro grało 5-10 osób a 100 slotów. I tak sprawdzę, bo może w końcu porządny serwer. Tak to wejdziesz, dorobisz się i co..? Za 2 dni 3 osoby grają.

Powiedz dokładnie godzinę startu serwera. :)

No i oczywiście jeżeli dałeś ten temat już po 24 to czy mam liczyć na kolejną dobę czy spóźniłeś się z wrzuceniem tematu ?:D

E9mwj60.png
Opublikowano

hej hej Planowane otwrcie godzina 18-19 na Polski czas gdyż trzeba wszystko sprawdzić dokładnie 3 razy aby potem problemów nie było :] Co do zarobków szczerze nie licze ze jakies będą ale jak już sie trafi to fajnie maszyna itd jest nam dostepna non stop wiec na pewno nie bedzie zamykania serwa bo nie ma kasy czy coś takiego. Dodam że TS posiada 50 slotów jak narazie i jak będzie potrzeba zrobimy więcej , kanały własne będą dostępne gdy o niego poprosicie. Pozdrawiam

Opublikowano

Co do Tych możliwości Vipów, Nie lepiej dać im określoną ilość expa zamiast tych Zbroi Prot 4?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Co do Tych możliwości Vipów, Nie lepiej dać im określoną ilość expa zamiast tych Zbroi Prot 4?

mistrzu mamy od tego mcmoo :D xpa nabijesz spoko

Opublikowano

serwer otwarty zapraszamy a temat do skasowania bo nie da sie zmienic nazwy tematu i usunac [zapowiedz] Polecam to zmienić bo zrobi wam sie smietnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...